Jatetxea

Jatetxea – Noho Derio

Gure Derioko lokalak 100 mahaikide inguru izan ditzake aldi berean, eguneko menu goxoak prestatuz, gastronomia eskaintza zabala, sasoiko produktuak erabiliz eta sukaldaritza tradizionaleko eskaintza tradizionalean oinarritutako kalitatezko sukaldaritza.

Noho Derio-n gure platerak astelehenetik ostiralera 13:00etatik 16:30ak arte dastatzeko aukera dago.

Gure platerak etxeko ogirik onenarekin eta ardoen eskaintza aberatsarekin batera egiten ditugu, upeltegiaren kulturaren bitartez ezkontza hobetzen ari gara, baita beste eremu gastronomiko honek liluratzen gaituelako ere. Honetaz aparte, ogitartekoak, hanburgesak eta errazioak eskaintzen ditugu.

Noho Derioko eguneko platera ikusi

Noho Derioko karta

Jatetxea – Noho Gorliz

Noho Gorlizen, produktuaren araberako menua dastatu daiteke eta era askotako ogitarteko, hanburgesa edota errazio eskaintzen dituen karta dago. Betiere gure artisau-ogiarekin eta kalitate gehien duten produktuekin lanean ari gara.

* * *
* * *
Noho Ohiko Ogia
Kontaktua
Gure formulario edo e-mail bat bidaliz gurekin kontaktuan jarri zaitezkete.
Kontaktua